БЦ Профспілка освіти
Середа, 24.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2009 » Квітень » 2 » Відбувся черговий пленум
Відбувся черговий пленум
11:24

          У м. Києві, в Будинку спілок, 31 березня 2009 р. відбувся VIII  пленум Центрального комітету Профспілки працівників освіти  і науки України. Серед присутніх на пленумі - члени ЦК Профспілки, а також запрошені – заступник міністра освіти і науки України ПЕТРО КУЛІКОВ, заступник голови Федерації профспілок України ЮРІЙ КУЛИК, представники засобів масової інформації.

           Питання порядку денного на пленумі: «Про вирішення програмних завдань Профспілки в частині організаційного, фінансового зміцнення, посилення кадрового потенціалу Профспілки, удосконалення форм і методів внутрішньоспілкової діяльності, організацію та проведення звітів і виборів в організаційних ланках Профспілки, підготовку до чергового з’їзду Профспілки».

           Актуальність і виключна важливість цього питання, винесеного на розгляд пленуму,  зумовлена тим, що галузева профспілка входить у найвідповідальніший період – звітно-виборну кампанію 2009-2010 рр. і починає підготовку до свого чергового з’їзду, причому в умовах соціально-економічної кризи.    

            З доповіддю перед учасниками пленуму виступив голова Профспілки працівників освіти  і науки України ЛЕОНІД САЧКОВ.

            Увагу зосереджено на таких основних питаннях, як удосконалення і зміцнення організаційної структури Профспілки; кадрове забезпечення виборних профспілкових органів усіх рівнів, єдності, і солідарності організаційних профспілкових ланок; мотивація та свідомий вибір працівниками галузі, студентами на користь членства у профспілці; інформаційне забезпечення, спрямоване на значне підвищення поінформованості спілчан. Усе це необхідно для виконання головного завдання – успішного захисту соціальних, економічних і трудових прав та інтересів освітян, подальшого розвитку національної освіти.

             Учасники пленуму, заслухавши доповідь, глибоко і всебічно проаналізувавши її, внесли свої пропозиції і прийняли постанову, якою визначили шляхи вирішення поставлених у доповіді питань.

              На пленумі було також розглянуто деякі  внутрішньоспілкові питання і прийнято відповідні рішення.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 619 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz