БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 19.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2009 » Квітень » 30 » ПРЕЗИДІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОФСПІЛКИ УХВАЛИЛА ЗВЕРНЕННЯ ДО ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛОК З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ – 1 ТРАВНЯ
ПРЕЗИДІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОФСПІЛКИ УХВАЛИЛА ЗВЕРНЕННЯ ДО ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛОК З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ – 1 ТРАВНЯ
12:08

 

   Шановні спілчани!

   Першотравень був і залишається святом профспілок, днем солідарної боротьби за гідне життя, взаємної підтримки і згуртованості, якнайглибшої пошани до людини праці.

   Гідна праця – найважливіша цінність, що гарантує працівникам належних професійний розвиток, добробут, стабільність і злагоду в суспільстві.

   Особливим надбанням нашої країни є освітяни, які не лише вміють і люблять працювати, але й беруть активну участь у суспільному житті країни. Тому спільними зусиллями та злагодженими діями ми подолаємо будь-які проблеми, в тому числі й пов'язані з негативними наслідками світової фінансово-економічної кризи.

   Міська рада Профспілки працівників освіти і науки  України завжди виступала за соціальну справедливість у суспільстві, захищала і захищає працівників галузі освіти.

   Білоцерківська міська організація Профспілки працівників освіти і науки  України звертається до всіх членів профспілки, соціальних партнерів та політичних партій із закликом об'єднати зусилля для подолання фінансово-економічної кризи в країні та поліпшення добробуту людей, забезпечити зміцнення та поступальний розвиток нашої молодої незалежної держави.

   Закликаємо всіх виступити єдиним фронтом, об'єднати зусилля за краще життя та розквіт держави, гідне майбутнє наших дітей, адже про це треба не лише мріяти, а разом виборювати.

   Дорогі друзі! Вітаємо Вас зі святом весни і праці!

   Нехай щедре тепло весняних днів подарує вам бадьорий, радісний настрій і додасть сил для нових звершень.

   Здоров'я, щастя, оптимізму й успіху в усіх починаннях для добра України.

   Президія міської ради Профспілки  працівників освіти і науки  України

 

Переглядів: 626 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz