Середа, 24.04.2024, 14:49

Головна » 2009 » Червень » 2 » УТВОРЕНО ТРИСТОРОННІ РОБОЧІ ГРУПИ
УТВОРЕНО ТРИСТОРОННІ РОБОЧІ ГРУПИ

Відповідно до протокольного рішення Національної тристоронньої соціально-економічної ради від 27 березня 2009 р. N4 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 березня 2009 року N285 заінтересовані центральні органи виконавчої влади зобов'язані утворити до кінця березня 2009 р. постійно діючі тристоронні робочі групи на чолі з міністрами по шести напрямах діяльності. Станом на 27 травня цього року у трьох міністерствах (Міністерстві економіки, Міністерстві фінансів та Міністерстві праці та соціальної політики) відповідно до наказів міністрів створено 6 робочих груп на чолі з міністрами або їх заступниками.

До складу робочих груп увійшло від трьох до шести представників профспілкових організацій. Частина робочих груп уже розпочала свою діяльність, розглянувши на засіданнях переважно організаційні питання. Решта робочих груп опрацьовують пропозиції до планів розгляду питань, що належать до компетенції цих груп.

Медіа – центр

Переглядів: 575 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |