БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 26.04.2024, 07:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2009 » Червень » 19 » КРИЗА ЗАБИРАЄ МРІЇ МОЛОДІ
КРИЗА ЗАБИРАЄ МРІЇ МОЛОДІ
14:03

   В Україні більше третини населення – це молодь: учні та студенти, молоді робітники і інженери, вчені, лікарі та вчителі.

   Разом із тим, всі наслідки кризи в країні (як об'єктивні, так і штучно вигадані) в першу чергу випробовують на нас.

   Треба скоротити виробничі витрати підприємств – звільняють наймолодших працівників. Треба закрити дефіцит фінансування вищої освіти – вводять платні послуги для студентів, які перекреслюють існування безкоштовної освіти в Україні. Треба реформувати медицину – знову ж перекладають тягар витрат на плечі хворих. За будівництво соціального житла і пільгові кредити молодим сім'ям навіть розмовляти перестали – не на часі, треба рятувати будівельних магнатів, захистити їх від банкрутства і допомогти їм закінчити довгобуди.

   Ще рік тому ми мали мрії і тяжко працювали, щоб ці мрії здійснити. Молодь мріяла про власну родину, про гарну роботу, про власну оселю, про культурний розвиток. Зараз кажуть, що ми повинні поступитись власними мріями і досягнутим рівнем життя, щоб оздоровити економіку і повернути експортний потенціал держави.

   Хочемо відкрити відповідальному національному бізнесу і свідомій українській владі велику таємницю Наші сім'ї будуть більше народжувати, коли немовля можна буде принести у власну оселю, вчасно його вилікувати та потім якісно навчити! Ми будемо вчитися і набувати класного професійного досвіду лише тоді, коли за цей досвід нам будуть гідно платити. Ми будемо залишатись в Україні, а не емігрувати лише тоді, коли будемо потрібні своїй країні.

   Молоді члени профспілок заявляють: ми – найближче майбутнє України. Нехтування майбутнім – дуже коштовний крок для нашої небагатої країни.

   Вимагаємо, дайте людині праці заробити на гідне життя – інакше ми своє самі візьмемо. Наше благополуччя – це благополуччя України!

   26 червня 2009 року Молодіжна рада Федерації профспілок України проводить ХОДУ з нагоди Дня молоді в Україні. Хода стартує в 11-00 від Будинку спілок на майдані Незалежності, 2. Мітинг, символічний перфоманс „Криза забирає мрії молоді" та звернення до Уряду – біля будівлі Кабінету міністрів України, вул. Грушевського, 8/10, об 11 годині 30 хвилин.

   ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ – найбільше профспілкове об'єднання України. В її складі більше 9 мільйонів членів профспілок.

   МОЛОДІЖНА РАДА ФПУ – молодіжний профспілковий орган, який виконує свою основну задачу: захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів 3 мільйонів представників профспілкової молоді в Україні.

    Контактна особа – Тетяна Сапожнікова

    (044) 2780162

 

Переглядів: 569 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz