Четвер, 18.04.2024, 22:14

Головна » 2009 » Червень » 26 » Зустріч Голови ФПУ В.Г. Хара з представниками Центру міжнародної солідарності трудящих Американської Федерації Праці

26 червня 2009 р.  відбулася зустріч Голови ФПУ В.Г. Хара з представниками Центру міжнародної солідарності трудящих Американської Федерації Праці. Гостями ФПУ були директор Центру міжнародної солідарності трудящих АФП-КВП Тім Ріан та директор української програми Американського центру міжнародної солідарності трудящих Роберт Пайковський.

Під час зустрічі було обговорено низку важливих питань, зокрема, соціально-економічне становище  обох країн під час фінансової кризи, дії профспілок, спрямовані на подолання її наслідків та перспективи співпраці.

Сторони домовилися про поглиблення обміну інформацією та про розширення співпраці, зокрема домовилися про проведення у другій половині 2009 та у 2010 році низки семінарів та круглих столів.

Американські колеги повідомили про те, що у  вересні ц.р. у м. Пітсбург (Пенсильванія, США) відбудеться з'їзд АФП-КВП, на якому відбудуться вибори Президента організації та підтвердили своє запрошення делегації ФПУ взяти участь у цьому з'їзді.

Департамент міжнародної роботи апарату ФПУ

Переглядів: 658 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |