Четвер, 26.11.2020, 16:35

Головна » 2012 » Травень » 3 » 27 квітня 2012 року
27 квітня 2012 року
     В малій залі виконавчого комітету Білоцерківської міської ради відбувся «круглий стіл», в якому взяли участь керівники профспілок, роботодавців, служб охорони праці та соціального страхування міста та області.
     В заході взяв участь голова міської організації Профспілки В.П. Чепурченко. В своєму виступі він наголосив, в першу чергу, вжити заходів щодо виконання Закону України «Про профспілки, їх права та гарантії діяльності», а саме розділу «Охорона праці», в якому передбачено відрахування 0,5% фонду заробітної плати на вирішення питань охорони праці. Він підкреслив, що головним чинником для забезпечення здорових та безпечних умов праці – є профілактика. Звертаючись до заступника міського голови Валерія Володимировича Гнатюка, Валентин Павлович попросив підтримки та включення в бюджет галузі 2013 року ці витрати.
     На засідання «круглого столу» запрошений провідний спеціаліст відділу загальної середньої освіти УОН Ярмак В.М.
    За підсумками Тижня профілактики та культури безпеки праці в установах та закладах освіти міста до Всесвітнього Дня охорони праці були нагороджені Подякою міського голови
    - за кращий твір з безпеки життя – Суліма Олександра, учениця 6-А класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5;
    - за кращий малюнок з безпеки життя – Крамар Артем, учень 8-Б класу СПМШ І-ІІІ ступенів № 16;
    - голова профспілкового комітету ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 – Схаб Людмила Миколаївна;
    - завідувач ДНЗ № 31 «Незабудка» – Штика Надія Анатоліївна;
    - голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України – Чепурченко Валентин Павлович.

Переглядів: 330 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
«  Травень 2012  »