Четвер, 25.04.2024, 08:27

Головна » 2012 » Жовтень » 26 » 65-річний ювілей
65-річний ювілей
      25 жовтня 2012 року в актовій залі СПМШ І-ІІІ ступенів № 16 відбулись урочистості з нагоди 65 річниці з дня заснування Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
     Міська організація Профспілки, завжди стояла на варті справедливості, захищаючи права та професійні інтереси освітян міста.
     Бажаємо членам Профспілки міської організації міцного здоров’я, добробуту, невичерпних творчих сил, натхнення продовжувати справу боротьби за справедливі та достойні умови праці творчого та інтелігентного освітянського колективу міста.

Президія міської організації Профспілки

Слова вдячності хочу висловити всім з ким ми пройшли нелегкий шлях, вистояли і перемогли.
Це в першу чергу прийняття Закону України «Про освіту», ініціаторами якого були профспілки галузі,
надсилала пропозиції до Закону і наша профспілка. Хочу подякувати всім головам та профспілковому активу з ким в мороз і спеку пікетували Верховну Раду, Кабінет Міністрів, вимагаючи підвищення заробітної плати, оплати за класне керівництво,
за перевірку зошитів, завідування кабінетами, 20% за престижність праці, виплати оздоровчих в розмірі посадового окладу.
Це наша спільна перемога.
Слова вдячності всім, хто не зрадив освітянської єдності. Хто утримався від спокуси сховатись за спини своїх колег
і отримувати все що вибороли профспілки.
Хочу подякувати за співпрацю нашим соціальним партнерам, керівникам установ та закладів освіти міста,
депутатам від освіти всіх скликань за конструктивну співпрацю.
З ними рахувались, до них прислухались. З ними разом ми вирішували багато питань.
Хочу подякувати міському голові Василю Петровичу Савчуку, його заступнику Миколі Анатолійовичу Антонюку,
секретарю міської ради  Олександру Борисовичу Олійнику, Юрію Федоровичу Петрику, Анатолію Васильовичу Плєшакову, Володимиру Миколайовичу Ткаченку, Ользі Іванівні Садаєвій, Володимиру Миколайовичу Сержуку, Тетяні Сергіївні Сербін, Борису Михайловичу Смутку, Наталії Григорівні Слободянюк, Анатолію Михайловичу Бабенко,
Олегу Володимировичу Мерімеріну, Марії Анатоліївні Шульзі.

Наша сила в єдності, разом до перемог!

Валентин Чепурченко
Переглядів: 661 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |