БЦ Профспілка освіти
Четвер, 25.04.2024, 07:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2012 » Квітень » 9 » 6 квітня 2012 року
6 квітня 2012 року
17:15
      ДНЗ № 38 «Горобинонька» підведено підсумки міського огляду-конкурсу «Вихователь року – 2012».
     День, коли зібралися кращі вихователі міста на міський конкурс «Вихователь року -2012», видався навпрочуд теплим, сонячним, привітним. Це і не дивно, адже в залі панувала атмосфера довіри, радості, настрою та усмішок. Організатори конкурсу, управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, попіклувалась про те, щоб кожен конкурсант зміг професійно, змістовно, яскраво та оригінально представити свої творчі здобутки та інноваційні ідеї.
     Інтереси, захоплення, прагнення, вподобання та цінності у кожного з вихователів такі різноманітні та багатогранні, що викликають неабиякий інтерес та жваву зацікавленість. Та основні якості, що викликали повагу та пошану до конкурсантів – це безмежна любов до дітей, багатство та добро душі, утвердження гідності дитини, віра в її потенційні сили та бажання пізнавати і відкривати найпотаємніші куточки дитячого серця.
     Саме такий вихователь покликаний долею, відданий справі виховання маленьких громадян нашої країни, здатний відкривати перед дитиною прекрасний та привабливий навколишній світ краси, творчості, мистецтва, людських взаємовідносин та власного «Я» заслуговує на звання «кращий».
     Симпатію викликали конструктивність, послідовність, гнучкість, виваженість, емоційність, відкритість поведінки кожного конкурсанта. А позитивний настрій свята надихала барвиста мова чарівної ведучої із дошкільного навчального закладу №6 «Зіронька» П’ятецької Антоніни Михайлівни.
     Фіналістами міського конкурсу «Вихователь року – 2012» визначилися такі вихователі:
Романюк Оксана Валеріївна, вихователь ДНЗ № 20 «Берізка»
Беспалько Наталія Іванівна, вихователь ДНЗ № 31 «Незабутка»
Шевченко Валентина Василівна, вихователь ДНЗ № 6 «Зіронька»
Бацай Ганна Олександрівна, вихователь ДНЗ № 30 «Росиночка»
Макарчук Тетяна Василівна, вихователь ДНЗ № 38 «Горобинонька»
     Фіналістів міського конкурсу «Вихователь року – 2012» привітали і нагородили грамотами та цінними подарунками начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петрик Юрій Федорович, голова Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Чепурченко Валентин Павлович, завідувач сектора дошкільної освіти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Чуб Олена Володимирівна, методист науково-методичного центру управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Семизорова Валентина Володимирівна, спонсори - виробниче підприємство «Будсервіс» (директор, депутат міської ради Залізняк Юрій Олександрович) представник в особі помічника депутата Леонід Олександрович Боженко.
     Конкурс закінчився та у присутніх залишилися приємні та добрі спогади про творчих особистостей, які звеличують натхненною працею професію вихователя, засівають педагогічну ниву розумним, добрим, вічним.
 
 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 961 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz