П`ятниця, 19.04.2024, 13:22

Головна » 2020 » Липень » 24 » Ефективний менеджмент школах – презентовано посібник
Ефективний менеджмент школах – презентовано посібник

Як ефективно впровадити у школах освітню, організаційну, кадрову і фінансову автономію та здійснювати ефективний менеджмент – про це йдеться у посібнику «Автономія як шлях до ефективного менеджменту школи» Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні». Посібник днями було презентовано громадськості.

Посібник надає практичні рекомендації та дає відповіді на актуальні питання щодо того, як успішно реалізувати автономію в закладах освіти, самостійно ухвалювати рішення та впроваджувати сучасні методи освітнього менеджменту.

Розділи посібника присвячено академічній, організаційній, кадровій та фінансовій автономії, а також особливостям роботи піклувальних рад. Окремий розділ також надає інформацію про автономію шкіл у Польщі та інших європейських країнах, оскільки посібник розроблено зокрема й на основі міжнародного досвіду.

Видання стане у нагоді керівникам органів управління освітою місцевих рад, районних і обласних адміністрацій, фахівцям методичних служб та інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Завантажити  посібник

За матеріалами – МОН