БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 29.03.2024, 15:12
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Конференція педагогічних працівників у місті Біла Церква
Конференція педагогічних працівників у місті Біла Церква
16:20

28 серпня 2014 року відбулася серпнева конференція  керівників навчальних закладів та педагогічних працівників міста Білої Церкви. У конференції  взяли участь: Савчук В.П., міський голова, Антонюк М.А., заступник міського голови з гуманітарних питань, Чепурченко В. П., голова міської організації профспілки працівників освіти і науки, Сержук В.М., голова  депутатської комісії Білоцерківської  міської ради з питань освіти, культури, мов, духовності, молоді та спорту, Сотніченко І.І., проректор КОІПОПК з навчально-методичної роботи,  педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладів, голови піклувальних рад цих освітніх установ, члени асоціації батьківської громадськості, керівники вищих навчальних закладів та професійно-технічних училищ нашого міста, а також представники засобів масової інформації  та інші гості. Основним питанням, яке розглядалося на конференції, було: «Пріоритетні завдання в реалізації ідеї якості освіти в освітньому просторі міста Білої Церкви на 2014/2015 навчальний рік».

         Начальник управління освіти і науки   Юрій Федорович Петрик  у своїй доповіді  висвітлив низку найактуальніших проблем  освітньої діяльності закладів освіти міста, зупинився  на питаннях  готовності навчальних закладів до нового навчального року, зазначивши, що всі заклади готові 1 вересня прийняти школярів і вихованців та розкрив основні тенденції та напрями  подальшого розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Білої Церкви  на 2014/2015 н.р.

        Під час обговорення доповіді учасники конференції  зазначали, що педагоги міста  підготовлені до впровадження Державних стандартів освіти,  до надання якісних освітніх послуг дітям та  учнівській молоді, наголошували на  значущості консолідації зусиль освітян і громадськості , спрямованих на ефективне функціонування навчальних закладів і забезпечення рівного доступу дітей та молоді до якісної освіти в умовах складного суспільно-політичного розвитку держави, про підвищення рівня патріотичного виховання в закладах освіти всіх рівнів.

       Міський голова доповів про шляхи вирішення нагальних соціально-економічних, матеріально-технічних питань діяльності закладів та установ освіти міста, про підтримку сімей переселенців для підготовки їх до 1 вересня..

Наприкінці конференції відбулося щорічне відзначення кращих педагогічних працівників, які своїм твор­чим неспокоєм, людяністю та щирістю надають гар­мо­ній­­ного розвитку особистості кожного учня, допомагають від­кри­ти і розвинути здібності й нахили своїх вихованців, а також  здобувають перемоги в обласних та Всеукраїнських фахових конкурсах.

Переглядів: 414 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz