БЦ Профспілка освіти
Четвер, 18.04.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2016 » Квітень » 21 » «Круглий стіл» на тему: «Стрес на робочому місці: колективний виклик»
«Круглий стіл» на тему: «Стрес на робочому місці: колективний виклик»
11:47

   20 квітня  начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик та голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Валентин Чепурченко, провідний спеціаліст УОН В’ячеслав Ярмак та керівники установ та закладів освіти міста взяли участь в засідання «круглого столу» з нагоди Дня охорони праці в Україні на тему: «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

   На засіданні «круглого столу» було обговорено стан охорони праці на підприємствах Київщини, профілактика травматизму, аналіз виробничого травматизму на підприємствах м. Біла Церква за 2015 р. та І квартал 2016р.; проаналізовано проведення навчань і перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та спеціалістів підприємств міста;  розглянуто стан та шляхи удосконалення охорони праці в установах та організаціях та ін.

  Основною метою заходу, який проводився в рамках  відзначення Всесвітнього дня охорони праці, було привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.

В ході заходу заступник міського голови Валерій  Гнатюк  зазначив, що реалізуючи державну політику в галузі охорони праці, відповідно до Закону України «Про охорону праці», в місті постійно проводиться відповідна робота по створенню належних безпечних і здорових умов праці, які спрямовані на збереження життя, здоров'я та працездатності людини, адже людське життя найвища соціальна цінність, і ніщо не може виправдати смерть людини.

Заступник міського голови зазначив, що на даний час в місті виконуються заходи в рамках Програми поліпшення стану безпеки, умов праці та виробничого середовища в м. Біла Церква на 2014-2017 роки та угоди про співробітництво між територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві і виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради.

Актуальним питанням в галузі охорони праці є налагодження плідної співпраці виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, головного управління Держпраці у Київській області, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті.

В заході взяли участь начальник відділу будівництва, транспорту  та зв’язку Головного управління Держпраці  у Київській області Валентин Довгаль, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Білоцерківському районі Київської області Олександр Виговський, представники профспілок та громадськості.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 487 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz