П`ятниця, 19.04.2024, 13:17

Головна » 2012 » Липень » 11 » Нарада з питань роз’яснення пільгового кредитування житла
Нарада з питань роз’яснення пільгового кредитування житла
     09 липня в м.Біла Церква відбулася нарада з питань роз’яснення пільгового кредитування житла для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують покращення житлових умов, яку провів заступник міського голови В.Гнатюк.
     В ході наради заступник міського голови наголосив на важливості розгляду даного питання, адже одним із пріоритетів соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича є будівництво доступного житла. Учасники наради ознайомили присутніх з механізмом кредитування та умовами отримання іпотечного кредиту.Також наголосили на тому, що в місті Біла Церква дві банківські установи будуть надавати вищезазначені кредити – Білоцерківське відділення №211 ВАТ «Державний ощадний банк України» та відділення № 43 АБ «Укргазбанк».
     Присутні на нараді також зазначили, що для покращення та спрощення отримання таких кредитів в Іпотечному центрі в м. Києві та Київській області було відкрито «єдине вікно».
     В нараді взяли участь директор Іпотечного центру в м. Києві та Київській області Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» С.Комнатний, начальник виробничо-технічного відділу головного управління капітального будівництва Київської обласної державної адміністрації Л.Паустовська, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники будівельних організацій, банківських установ, громадськість міста, журналісти ЗМІ.

Переглядів: 503 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Липень 2012  »