Середа, 23.09.2020, 06:54

Головна » 2014 » Березень » 31 » Освіта – основа економічного розвитку суспільства: лист ЦК Профспілки до в.о. Президента

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від імені членів президії спрямував лист до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова з приводу необхідності забезпечення гарантованих державою трудових, соціально-економічних прав освітян попри політико-економічну ситуацію в державі.

У листі зокрема вказано, що освітяни стурбовані окремими заходами для виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від імені президії закликав забезпечити дотримання трудових прав педагогічних, науково-педагогічних та інших працівників освіти, пенсіонерів, осіб, які навчаються, не допустити порушення вимог статті 22 Конституції України, а при внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» максимально наблизити обсяги видатків на освітню галузь до законодавчо гарантованих, що сприятиме реальному визнанню освіти основою економічного розвитку суспільства, створенню передумов для всебічної модернізації держави на європейських засадах.

Завантажити лист https://drive.google.com/file/d/0B1nEEmCNV9_QMDFvXzZHSVhhWEk/edit?usp=sharing

За матеріалами прес-служби Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 212 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |