П`ятниця, 19.04.2024, 09:02

Головна » 2017 » Грудень » 7 » Підписано Угоду на 2018-2021 роки
Підписано Угоду на 2018-2021 роки

7 грудня 2017 року відбулося підсумкове засідання Спільної комісії управління  освіти і науки Білоцерківської міської ради та Білоцерківської міської  організації Профспілки працівників освіти і науки України з підготовки Угоди про співпрацю та соціальне партнерство на 2018–2021 роки.

Під час обговорення умов Угоди зазначено важливість цих дій, відповідальність підписантів за її виконанням, дотримання соціальних гарантій для працівників закладів освіти міста. Зокрема, виплата надбавок за складність і напруженість у роботі, матеріальної допомоги та премій, організація спортивних, культурно-масових заходів.

Приведено у відповідність до Галузевої угоди між ЦК Профспілки та МОНУ список виробництв, професій і посад зі шкідливими умовами праці або ненормованим робочим днем, за що може надаватися щорічна додаткова відпустка, а також оновлено перелік робіт із важкими та шкідливими умовами, за виконання яких здійснюється оплата праці.

Виступаючі наголосили на необхідності подальшого розвитку соціального партнерства як між міською організацією Профспілки та управлінням освіти і науки, так і в первинних профспілкових організаціях та адміністраціях закладів освіти міста на засадах соціального партнерства.

Угода була схвалена присутніми одноголосно і підписана сторонами в особі начальника управління освіти і науки Петрика Ю.Ф. та голови міської організації Профспілки Чепурченка В.П.

Підписання Угоди вкотре підтвердило ефективність соціального діалогу та заклало підґрунтя для подальшої плідної співпраці стратегічних партнерів.

Переглядів: 351 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Грудень 2017  »