Середа, 23.09.2020, 07:08

Головна » 2010 » Жовтень » 5 » Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо забезпечення виконання Рішення Конституційного Суду...)
Міністерством праці та соціальної політики України на розгляд Спільним представницьким органом профспілок надіслано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо забезпечення виконання Рішення Конституційного Суду України №25-рп/2009 про необхідність приведення у відповідність до Конституції України положень законів, що регламентують виплату пенсій пенсіонерам, які постійно проживають у державах, з якими Україною не укладено відповідного міжнародного договору), реєстр. №6695-1 від 20.09.2010, внесеного на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України Кармазіним Ю.А., Новіковою Ю.В., Голуб О.В., Ващук К.Т., Стешенко О.М.

У разі наявності зауважень та пропозицій до проекту зазначеного Закону, просимо у найкоротший термін надіслати їх на електронну адресу: denis@fpsu.org.ua.

Департамент з питань соціального захисту
Переглядів: 299 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Жовтень 2010  »