Субота, 20.04.2024, 13:21

Головна » 2015 » Лютий » 10 » Профспілкові активісти на передовій у зоні АТО
Профспілкові активісти на передовій у зоні АТО

За дорученням Федерації профспілок України та за сприяння волонтерського руху автомобілістів України група профспілкових активістів і волонтерів на чолі з членом Президії ФПУ Василем Попиком в чергове побувала в зоні проведення АТО.

Військовослужбовцям 72-ї окремої механізованої бригади та бійцям добровольчих батальйонів було доставлено черговий гуманітарний вантаж і виконані персональні замовлення військовослужбовців щодо амуніції та продуктів харчування.

- Починаючи з вересня минулого року ми вже неодноразово відвідували такі «гарячі точки» в Донецькій області як Волноваха, Гранітне, Ольгинка, щоб привезти до зони бойових дій саме необхідне для наших захисників, - розповів В.Попик. – Окрім їжі та води бійцям вкрай потрібне взуття, теплий одяг, будь-яке технічне обладнання, тому волонтерами був придбаний не новий автомобіль «джип», який відремонтували, укріпили бронею і переправили на передову. Нещодавно він потрапив під обстріл, наразі ремонтується нашими механіками, а після цього - знову в бій.

До нас звернулись українці з Греції з проханням передати братську підтримку своїм співвітчизникам, які зараз відстоюють свободу та незалежність рідної України, - ми перевезли їх гуманітарну допомогу на фронт і віддали безпосередньо «із рук в руки». Потрібно зазначити, що солдати і офіцери української армії, з якими мені довелося спілкуватися, розуміють за що вони воюють і чітко усвідомлюють, що ворог зупиниться лише там, де вони йог зупинять.

На цьому робота не завершується. Готується черговий гуманітарний вантаж, який найближчим часом знову поїде туди, де вирішується доля нашої держави і кожного українця.

Голові ФПУ Григорію Осовому бійці передали прапор Федерації профспілок України зі словами звернення до профспілок: «Беріть владу в свої руки, бо Ви є влада по факту».

За матеріалами ІАЦ

Переглядів: 406 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |