БЦ Профспілка освіти
Субота, 27.04.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2021 » Травень » 6 » Рішення виконкому щодо відновлення освітнього процесу
Рішення виконкому щодо відновлення освітнього процесу
16:02

06 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.        

Під час засідання було ухвалено рішення про відновлення освітнього процесу з 11 травня 2021 року на базі закладів освіти, культури та спорту Білоцерківської міської територіальної громади.

Так, враховуючи рішення засідань Державної та обласної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та інші нормативно - правові акти, які врегульовують життєдіяльність в умовах карантинних обмежень, виконавчий комітет міської ради вирішив відновити з 11 травня ц.р. освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти всіх типів і форм власності територіальної громади. Навчання для 1-11 (12) класів відбуватиметься за очною формою здобуття освіти, за змішаною формою навчання  відбуватиметься викладання предмета «Захист України».

Також навчання буде відновлено у закладах позашкільної освіти, дитячо-юнацьких спортивних школах, клубах за місцем проживання, спеціалізованих закладах освіти комунальної форми власності Білоцерківської міської територіальної громади.

Рішенням акцентовано, що навчання має проходити з дотриманням протиепідемічних заходів.

 Управлінню освіти і науки, управлінню з питань молоді та спорту, управлінню культури і туризму Білоцерківської міської ради доручено:

- забезпечити виконання вищезазначених пунктів відповідно своєї компетенції;

- тримати на постійному контролі дотримання протиепідемічних заходів у закладах  освіти, культури та спорту комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади;

- невідкладно інформувати міського голову та керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації про випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусомSARS-CоV-2, здобувачів освіти та працівників закладів.

З обґрунтуванням необхідності прийняття даного рішення виступив начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик. Він також доповів про готовність навчальних закладів до роботи з дотриманням протиепідемічних та санітарних заходів; зупинився на подальшій роботі освітніх установ згідно з визначеними Міністерством освіти і науки України планів щодо завершення 2020-2021 навчального року та ін.

 

За  матеріалами виконкому Білоцерківської міської ради

Переглядів: 154 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz