БЦ Профспілка освіти
Четвер, 28.03.2024, 16:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Робочий візит голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка
Робочий візит голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка
13:05
 
     11 лютого в м.Біла Церква з робочим візитом перебував голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк.
     В ході робочого візиту голова Київської обласної державної адміністрації відвідав Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», де ознайомився з ходом реконструкції будівлі закладу, Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури та спорту, в якому було обговорено заходи щодо створення сприятливих умов для підготовки спортсменів високої кваліфікації з числа талановитої молоді, Білоцерківський механіко-енергетичний технікум, де було оглянуто матеріально-технічну базу закладу і ознайомлено із умовами підготовки кваліфікованих робітників для потреб економіки регіону. Відвідавши новозбудоване приміщення спеціалізованої природно-математичної школи І-ІІІст. №16, що на вул. Зеленій, голова Київської обласної державної адміністрації зазначив, що за рахунок коштів обласного бюджету на суму близько 2 млн.грн. буде придбано необхідне обладнання для повноцінного навчання дітей.
     Під час візиту голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк на базі міської гімназії №1 провів зустріч із керівниками навчальних закладів Білої Церкви та Білоцерківського району, в ході якої ознайомив присутніх із основними напрямками роботи Київської обласної державної адміністрації щодо забезпечення життєдіяльності Київщини, поінформував про ряд програм, які розроблені і вже втілюються в життя, розвиваючи всі галузі області. Акцентував увагу на необхідності запровадження та підтримки реформ Президента України В.Януковича в різних сферах, оскільки вони нададуть змогу більш ефективного подальшого розвитку держави та Київської області.
     Голова Київської обласної державної адміністрації високо оцінив рівень надання освіти в навчальних закладах Білої Церкви, зазначив, що в місті навчається велика кількість талановитої молоді. Наголосив, що саме на підтримку таких дітей в державі та Київській області запроваджуються ряд програм, відповідно до яких талановиті діти матимуть змогу пільгового та безкоштовного навчання у вищих навчальних закладах України, європейських держав та ін. Також було акцентовано увагу на заходах щодо подальшого розвитку освітньої галузі м.Біла Церква та Київщини.
     Присутнім також було акцентовано, що до загальнодержавних програм будівництва навчальних закладів внесено і міські – заплановано розпочати будівництво школи на масиві Піщаний, дитячого садка на масиві Таращанський, спортивного ядра та ін.
     В ході зустрічі із керівниками навчальних закладів Білої Церкви та Білоцерківського району голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк представив новопризначеного начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю.Петрика та висловив сподівання на плідну і ефективну співпрацю в напрямку розвитку освіти міста.
     В заходах взяли участь депутат Київської обласної ради, ректор Білоцерківського національного аграрного університету А.Даниленко, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Т.Подашевська, начальник головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації В.Бутник, в.о. міського голови О.Олійник, заступник міського голови М.Антонюк, голова Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України В.Чепурченко, представники міських та регіональних ЗМІ.
 
Служба зв'язків з громадскістю за ЗМІ
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 698 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz