БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 19.04.2024, 03:24
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2009 » Грудень » 11 » Розпочав свою роботу черговий пленум Центрального комітету Профспілки
Розпочав свою роботу черговий пленум Центрального комітету Профспілки
13:37
В Будинку спілок (м. Київ) 9 грудня 2009 р. розпочав свою роботу черговий пленум Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Серед присутніх на пленумі - члени ЦК Профспілки, а також запрошені – заступник Міністра освіти і науки України Петро Куликов, заступник голови Федерації профспілок України Григорій Осовий, заступник завідуючого секретаріатом Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Ігор Жиляєв, представники засобів масової інформації. Вів засідання голова Профспілки Леонід Сачков.

На порядку денному два питання.

Перше - «Про стан виконання Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2007 – 2009 роки». Його актуальність полягає у тому, що саме через реалізацію Галузевої угоди, розвиток соціального партнерства здійснюється регулювання соціально-трудових відносин, захист прав та інтересів працівників освіти та студентства. Із співдоповідями виступили заступник голови Профспілки Георгій Труханов і заступник Міністра освіти і науки України Петро Куликов. Увагу вони зосередили на таких основних моментах, як підсумки виконання положень Галузевої угоди в році, що минає, і визначення завдань соціальних партнерів на наступний період та шляхів їх розв’язання.

З інформацією по другому питанню - «Про організацію підготовки до VII з’їзду Профспілки, порядок обрання делегатів з’їзду та формування Центрального комітету Профспілки, перелік основних документів з’їзду, організацію їх формування» - виступив заступник голови Профспілки Євгеній Нікітюк.

Виключна важливість цього питання зумовлена тим, що галузева профспілка увійшла у найвідповідальніший період – звітно-виборчу кампанію 2009-2010 рр. і починає підготовку до свого чергового з’їзду. Це вимагає великої організаційної роботи в усіх профспілкових ланках. Пленум має визначити: норму представництва делегатів на з’їзд, делегованих до складу Центрального Комітету Профспілки від територіальних організацій, перелік основних документів, які має схвалити з’їзд та прийняти рішення про дату його скликання.

Учасники пленуму, заслухавши виступи, розглянувши матеріали, які їм представлені, глибоко і всебічно проаналізували їх, внесли пропозиції і ухвалили відповідні постанови.

На пленумі було також розглянуто деякі інші внутрішньоспілкові питання. Того ж дня пленум закінчив свою роботу.
Переглядів: 586 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz