Вівторок, 23.04.2024, 23:14

Головна » 2012 » Листопад » 29 » Спільне засідання президії міської організації Профспілки та депутатських комісій

28 листопада 2012 року в БЗШ І-ІІІ ступенів № 18 відбулось спільне засідання президії міської організації Профспілки та депутатських комісій. В заході взяли участь голова постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів і цін В.Коверда, секретар постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, мов, духовності, молоді і спорту Т.Сербін, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю.Петрик, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії управління освіти і науки Л.Катеруша, директор БЗШ І-ІІІ ступенів № 18 Н.Добронравіна.
     На порядку денному розглядались питання:
     1. Про стан оплати праці працівників галузі освіти.
     2. Звернення до міського голови та депутатів міської ради.
     Члени президії одержали інформацію від голови постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів і цін В.Коверди, щодо термінів виплати заробітної плати за листопад та грудень 2012 року. Вадим Миколайович запевнив, що заробітна плата освітянам буде виплачена з 3 по 10 грудня 2012 року.
     Начальник управління освіти та головний бухгалтер надали інформацію щодо контрольних цифр бюджету галузі освіти на 2013 рік. Члени президії схвалили звернення до міського голови та депутатів міської ради.
     Наприкінці засідання В.Чепурченко зазначив, що Профспілка проводить активний соціальний діалог із владою задля вирішення освітянських проблем і відстоювання конституційних прав кожного працівника.

Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Листопад 2012  »