П`ятниця, 29.03.2024, 12:36

Головна » 2013 » Травень » 27 » Свято останнього дзвоника
Свято останнього дзвоника
     25 травня у школах міста пролунав останній дзвоник. Для когось це свято означає закінчення навчального року і початок літніх канікул, а для одинадцятикласників – хвилюючий момент прощання зі школою. Попереду випускні вечори, вручення атестатів про повну загальну середню освіту і початок зовнішнього незалежного оцінювання.
     Зі вступним словом перед учнями, вчителями та батьками виступила директор колегіуму Галина Склярова. Вона побажала випускникам творчих злетів, наполегливості, цілеспрямованості та досягнення своїх цілей.
     Колегіанти висловлювали подяку своїм учителям та батькам, кружляли у танці під чарівні звуки вальсу. На закінчення свята одинадцятикласники випустили у небо різнокольорові кульки зі своїми побажаннями.
     Профспілка освітян щиро вітає учнів, вчителів та батьків зі святом Останнього дзвоника. Зичимо вам міцного здоров’я, добра, щастя, творчого натхнення та здійснення ваших мрій.

Переглядів: 493 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Травень 2013  »