БЦ Профспілка освіти
Середа, 24.04.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2011 » Лютий » 28 » В.Г.Хара: «Усі наші перемоги здобуваються у боротьбі»
В.Г.Хара: «Усі наші перемоги здобуваються у боротьбі»
19:16
     28 лютого у залі засідань Київської міської ради профспілок відбулася зустріч Голови ФПУ В.Г.Хара з профактивом Києва та Київської області. У зустрічі взяли участь делегати VI з‘їзду ФПУ від Об'єднання профспілок, організацій профспілок м.Києва і Київської обласної ради професійних спілок, голова Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки В.П. Чепурченко.
     «Основне, що зараз найбільш турбує профспілки – це зниження життєвого рівня населення. Завдання, що постають перед Федерацією профспілок України, буде винесено на обговорення VI з’їзду ФПУ, який визначить конкретні механізми їх вирішення", - зазначив лідер ФПУ, виступаючи перед зібравшимися.
 
     Василь Хара відзначив підвищення рівня соціального діалогу, позитивно охарактеризував роботу зановосформованих складів СПО від профспілок на національному рівні і НТСЕР при Президентові України. Одним з найвагоміших успіхів останнього періоду роботи ФПУ В.Г.Хара назвав підписання Генеральної угоди на новий термін. ФПУ чітко визначила свою позицію щодо проведення пенсійної реформи і внесення змін до трудового законодавства.
     На зустрічі відбулося обговорення основних документів VI з‘їзду ФПУ, зокрема резолюцій, спрямованих на створення гідних і безпечних умов праці, справедливого розподілу її результатів, збільшення соціальних гарантій для працюючих і подальшого розвитку соціального діалогу.
     Присутні отримали від Голови ФПУ вичерпані відповіді на низку поставлених ними запитань, зокрема, щодо збереження майнового комплексу ФПУ, ситуації з реформуванням у галузях освіти і охорони здоров’я, наслідків змін до податкового законодавства та ін. В.Г.Хара висловив готовність конструктивно вирішувати порушені присутніми питання.
     «Ми працюємо з урядом як партнери, але ж профспілки насамперед відстоюють законні права та інтереси людей праці, тому всі наші перемоги потрібно виборювати», - сказав лідер ФПУ наприкінці розмови.
 
 
Переглядів: 559 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz