Четвер, 28.03.2024, 23:24

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Відбулася зустріч представників Уряду і профспілок
Відбулася зустріч представників Уряду і профспілок

В Києві 26 серпня 2010 р. у великому залі Будинку спілок відбулася зустріч профактиву Федерації профспілок України, інших всеукраїнських профспілок та їх об'єднань, в тому числі Профспілки працівників освіти і науки України на чолі з її головою Леонідом Сачковим, з Віце-прем’єр-мінстром України Сергієм Тігіпком та керівництвом центральних органів виконавчої влади: Мінпаливенерго, Мінжитлокомунгосп, Мінекономіки, Мінпраці, НКРЕ, НАК «Нафтогаз України». Вів засідання Голова ФПУ Василь Хара.

Представники профспілкової сторони висловили свою принципову незгоду щодо цінової політики у сфері житлово-комунального господарства, зростання цін на продовольчі та промислові товари першої необхідності. Їх не задовольнили відповіді представників урядової сторони. Віце-прем’єр С.Л. Тігіпко зазначив, що різні підходи Уряду і профспілок щодо питань, які розглядалися, потребують подальшого опрацювання робочою групою і погодився з висловленою В.Г. Хара позицією, що ці питання мають розглядатися в режимі постійного соціального діалогу з профспілками. Він запропонував провести чергове засідання робочої групи через два тижні.

Служба зв’язків галузевої Профспілки з громадськістю та ЗМІ

Переглядів: 435 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |