Четвер, 25.04.2024, 03:39

Головна » 2016 » Березень » 1 » Засідання колегії управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Засідання колегії управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

26 лютого на базі БЗШ № 22 відбулося перше у 2016 році засідання колегії управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, у якому взяв участь міський голова Г.А.Дикий. У своєму виступі очільник Білої Церкви розповів про пріоритетні для міської влади питання фінансування освітньої галузі у 2016 році та перспективи розвитку.

Також актуальною залишається проблема прозорості використання коштів благодійних фондів навчальних закладів. З цією метою розробниками було презентовано електронну систему обліку та звітів благодійних фондів, яка пройшла необхідну апробацію і з 01 березня 2016 року буде запроваджена в усіх дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах міста.

На порядок денний засідання колегії було винесено 3 питання:

1.    Про стан виконання Програми розвитку системи освіти міста Білої Церкви на 2014-2015 роки за 2015 рік.

2.    Інформація про виконання рішень колегії управління освіти і науки за 2015 рік.

3.    Про розширення мережі гуртків у загальноосвітніх навчальних закладах міста і збільшення відсотка охоплення учнів позашкільною освітою.

За підсумками розгляду цих питань колегія ухвалила відповідні рішення (рубрика «Колегія» сайту управління освіти і науки).

У ході робочої наради з керівниками загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів було розглянуто питання участі освітян у загальноміських заходах «Етновікенд у Білій Церкві», об’єктивні проблеми організації харчування дітей пільгових категорій, реєстрація одинадцятикласників у ЗНО-2016, складання державної підсумкової атестації, організоване завершення навчального року, питання проведення випускних вечорів та інше.

Підбиваючи підсумки робочої наради, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю.Ф.Петрик запропонував керівникам навчальних закладів міста долучитися до волонтерських акцій у підтримку воїнів АТО, а саме: збір макулатури з метою придбання одягу захисникам України та приготування солодких подарунків з нагоди 3-ї річниці батальйону ім. С.Кульчицького – що схвально було підтримано освітянами.

Переглядів: 401 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
«  Березень 2016  »