Четвер, 18.04.2024, 07:56

Головна » 2015 » Червень » 24 » Засідання Статутної комісії ЦК Профспілки
Засідання Статутної комісії ЦК Профспілки

24 червня 2015 року відбулося засідання Статутної комісії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України для обговорення пропозицій щодо змін та доповнень до основного установчого документу, на основі якого діє організація.

У роботі засідання взяли участь заступники Голови Профспілки Любов Гарбаренко і Сергій Романюк, почесний Голова Профспілки Леонід Сачков; голова Львівської обласної організації Профспілки Марія Яцейко, голова Чернігівської обласної організації Профспілки Тетяна Матвеєва, голова Запорізької обласної організації Профспілки Надія Гринь, голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь, голова Білоцерківської міської організації Профспілки Валентин Чепурченко – члени комісії, відповідальні фахівці апарату ЦК Профспілки.

У рамках засідання, зокрема, було обговорено конкретні пропозиції від обласних організацій, пов’язані з адаптацією Статуту до реалій сьогодення, аспекти фінансової діяльності, підходи до формування складу виборних профспілкових органів та повноваження ланок Профспілки.

За матеріалами прес-служби Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 392 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |