БЦ Профспілка освіти
Четвер, 25.04.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Ваше ставлення до пенсійної реформи?
Всього відповідей: 196
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Зі святом
Зі святом
15:12

 

 

Зі святом, педагоги-корифеї,

Що на алтар освіти віддали

Всі барви долі і душі своєї,

І школу у прийдешнє привели.

 

 

    Такими щирими, сердечними словами вітали школярі педагогів-ветеранів освітянської праці, які зібралися у ресторані «Золота нива» на свято «Зустріч поколінь» з нагоди Дня працівників освіти.

    З кожного загальноосвітнього навчального закладу сюди завітали члени громадської організації «Первинний осередок ветеранів освіти», а також вчителі, відповідальні за роботу з ветеранами-освітянами.

    До учасників зібрання звернувся начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик.

   Земний уклін вам, безкорисливому і щедрому серцю вашому, невтомні, світлі душею люди, - схвильовано розпочав свій виступ очільник освітян міста.  Він наголосив на тому, що нинішнім учителям надзвичайно потрібна допомога, мудрі поради, досвід ветеранів-майстрів  учительської справи, їх невичерпна енергія і завзяття. У свою чергу, учительська молодь має оточити пенсіонерів увагою, турботою, піклуванням і шаною. Вже кілька років активно реалізується спільний проект управління освіти і науки та благодійного фонду Костянтина Єфименка «Єдність поколінь», в якому беруть участь школярі, їх педагоги та корифеї трудової ниви.  Це об’єднує різні покоління, стимулює їх до життєтворчості, оптимізму, спільних дій, планів і досягнень, відданості рідній Україні.

    Голова Білоцерківської міської організації профспілки працівників освіти і науки Валентин Павлович Чепурченко щиро подякував присутнім за вагому роль громадської організації «Первинний осередок ветеранів освіти» у створенні атмосфери взаєморозуміння, захищеності, підтримки, турботу педагогічних колективів про своїх корифеїв-пенсіонерів.

   Гуртківці Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» - вихованці народного вокального ансамблю «Співограй» та зразкової літературної студії «Первоцвіт», учні загальноосвітньої школи №17 подарували гостям святковий концерт, в якому звучали сучасні пісні про Україну, рідну землю,  гуморески, поезії літераторів-початківців.

    Виступи юних талантів надихнули педагогів на власну концертну діяльність, - зазвучали прекрасні пісенні твори, авторська поезія, гумор, цікаві спогади, побажання.

    Учасники зустрічі розчулено дякували  Петрику Ю.Ф. та  Чепурченку В.П. за подароване прекрасне свято, вшанування, привітання, високу оцінку їх педагогічної праці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 429 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz