Вівторок, 23.04.2024, 22:33

Головна Каталог статейРеєстраціяВхід
Категорії каталога
2009 рік [1]
Про проведення конкурсу "Учитель року"
Головна » Статті » Учитель року » 2009 рік

Наказ № 190 від 16.12.2008

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР

НАКАЗ

16.12.2008р.                                                                          №190

Про підсумки міського конкурсу

"Учитель року-2009"

На виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки України від 24.04.2008 року протокол № 4/14 -19, наказу Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації № 312 від 29.08.2008 р. "Про проведення І і II турів Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2009", наказу управління освіти і науки Білоцерківської міської ради № 159 від 16.10.2008 р. та з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків у місті в період з жовтня по грудень був проведений І тур Всеукраїнського конкурсу-захисту "Учитель року-2009".

У конкурсі взяли участь 13 вчителів загальноосвітніх закладів міста:

Номінація «Українська мова і література»

1. Баранова Вікторія Анатоліївна, СЗОШ № 1

2. Чмель Оксана Іванівна, ЗОШ № 4

3. Полякова Олена Вікторівна, гімназія № 1

4. Гребень Віра Валеріївна, СЗОШ № 13

5. Карпенко Світлана Василівна , ЗОШ № 18

Номінація «Фізика»

1.  Мельник Віталій Васильович, ЗОШ № 7

2. Верне Ніна Василіна, ЗОШ № 11

Номінація «Англійська мова»

1. Растєгаєва Наталія Іванівна, СЗОШ № 9

2. Дмитренко Раїса Яківна, ЗОШ № 15

3. Жолтікова Світлана Вікторівна, ЗОШ № 21

Номінація «Музика»

1. Жарікова Наталія Василівна, ЗОШ № 11

Номінація «Інформатика»

1. Мимренко Віта Василівна, СЗОШ № 12

2. Муляр Анатолій Савелійович, ЗОШ №22

Високу професійну майстерність та рівень володіння сучасною методикою викладання предметів в умовах переходу на новий зміст і 12-річний термін навчання, обізнаність з сучасними інноваційними технологіями навчання і виховання виявили вчителі Баранова В.А.(СЗОШ № 1), Полякова О.В. (гімназія № 1), Гребень В.В. (СЗОШ № 13), Карпенко С.В. (ЗОШ № 18), Верне Н.В. (ЗОШ № 11), Растєгаєва Н.І. (СЗОШ № 9), Жолтікова С.В. (ЗОШ № 21), Жарікова Н.В. (ЗОШ № 11), МимренкоВ.В. (СЗОШ № 12), МулярА.С. (ЗОШ №22).

Відповідно до рішення журі міського конкурсу,

НАКАЗУЮ:

1.     Нагородити подарунками міської організації Профспілки працівників освіти і науки учасників і лауреатів конкурсу «Вчитель року - 2008» - членів профспілки.

2.    Нагородити  грамотами  управління  освіти  і  науки,  подарунками  та преміювати в розмірі 100 гривень учасників конкурсу:

ЧмельО.І., вчителя української мови ЗОШ № 4

МельникаВ.В., вчителя фізики ЗОШ № 7

Дмитренко Р.Я., вчителя англійської мови ЗОШ № 15

3.      Нагородити грамотами управління освіти і науки та преміювати в розмірі 50% посадового окладу лауреатів конкурсу:

Полякову О. В., вчителя української мови гімназія № 1

Гребень В.В., вчителя української мови СЗОШ № 13

Карпенко С.В., вчителя української мови ЗОШ № 18

Жолтікову С.В., вчителя англійської мови ЗОШ № 21

Муляра А.С., вчителя інформатики ЗОШ № 22

4.   Нагородити почесними грамотами управління освіти і науки та преміювати в розмірі посадового окладу переможців конкурсу:

Баранову В.А., вчителя української мови СЗОШ № 1

Растєгаєву Н.І., вчителя англійської мови СЗОШ № 9

Верне Н.В., вчителя фізики ЗОШ № 11

Жарікову. Н.В., вчителя музики ЗОШ № 11

Мимренко В.В., вчителя інформатики СЗОШ № 12

5.      Оголосити подяку директорам Слободянюку М.Т.. (ЗОШ № 6) та Плєшакову А.В. (гімназія № 2) за створення сприятливих умов для проведення II, III етапів конкурсу та педагогічному колективу ЗОШ № 6 за належну підготовку учнів.

6.    Науково-методичному центру управління освіти і науки (Паливоді І.П.) направити матеріали переможців конкурсу для участі в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2009» до 10.01.09.

5.      Організувати вивчення досвіду роботи учасників конкурсу "Вчитель року-2009"', поширювати його в практику роботи педагогічних працівників закладів освіти.

6.   Висвітлювати досвід роботи учасників конкурсу в фахових освітянських виданнях, газеті "Освітянська трибуна".

7.     Контроль за виконанням наказу покласти на завідуючу НМЦ Паливоду І.П.

Начальник

управління освіти і науки                              О.Б. Олійник

Категорія: 2009 рік | Додав: admin (06.02.2009)
Переглядів: 1879 | Коментарі: 15 | Рейтинг: 0.0/0 |