Четвер, 28.03.2024, 17:15

Головна » 2010 » Жовтень » 25
Міністерством освіти і науки України внесено зміни до наказу 26.09.2005 р. N557 стосовно підвищення з 1 жовтня посадових окладів працівників освіти

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. N 863 "Про внесення змін в додаток 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. N 1298" Міністерством освіти і науки України виданий наказ від 20.10.2010 р. N 965 "Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. N557". На даний час зазначений наказ знаходиться на державній реєстрації в Міністерстві юстиції України.
     Згідно із наказом МОН від 20.10.2010 р. N 965 розміри посадових окладів з 1 жовтня поточного року будуть встановлені в таких розмірах.

... Читати далі »

Переглядів: 1951 | Дата: 25.10.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У продовження переговорного процесу та на виконання постанови президії Профспілки 21 жовтня 2010 року відбулася зустріч членів робочої групи з Першим віце-прем'єр міністром А.П. Клюєвим. Були підняті питання щодо збільшення видатків на освіту, розблокування Єдиної тарифної сітки, поетапного підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників, встановлення надбавки за престижність педагогічної праці всім категоріям педагогічних працівників, виконання Указу Президента «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» тощо.
     Під час зустрічі Перший віце-прем'єр міністр підтримав пропозиці ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Дата: 25.10.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

16 жовтня 2010 року у м. Біла Церква відбулися фінальні змагання за програмою V обласної Спартакіади працівників освіти Київщини, яка була присвячена Дню працівників освіти. Учасників спортивного свята освітян привітали почесні гості: заступник міського голови м. Білої Церкви Антонюк Микола Анатолійович, начальник Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віктор Григорович Бутник, голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Данилович Цикалюк, начальник Київського обласного управління з фізичного виховання та спорту Анатолій Іванович Ільченко.
     Учасники фінальних змагань виборювали першість у волейболі, легкій атлетиці, міні-футболі, кульовій стрільбі, настільному тенісі та шахах.
     За підсумками змагань в загальнокомандному заліку переможцями Спартакіади стали:
І місце – збірна команда освітян м. Б. Церква
... Читати далі »
Переглядів: 560 | Дата: 25.10.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

«  Жовтень 2010  »