Неділя, 28.04.2024, 13:05

Головна » 2013 » Лютий » 14
     Голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України В.П. Чепурченко взяв участь у проведенні планових заходів до Дня соціальної справедливості в гімназії № 2.
     Урок в 6-Б класі проводила Петрова Лариса Анатоліївна. Валентин Павлович розповів учням про День соціальної справедливості в Україні, поспілкувався з учнями, відповів на численні запитання та подякував Ларисі Анатоліївні за цікавий, змістовно проведений урок.

< ... Читати далі »
Переглядів: 642 | Дата: 14.02.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю.Ф. Петрик взяв участь у проведенні планових заходів до Дня соціальної справедливості в БЗШ І-ІІІ ступенів № 5.
     Урок в 9-А класі проводила Поліщук Вікторія Михайлівна. Вона ознайомила учнів з поняттями: трудові відносини, роль профспілки при соціальному, правовому, економічному захисті працюючих неповнолітніх.
     Юрій Федорович розповів про День соціальної справедливості в Україні, поспілкувався з учнями, відповів на численні запитання та подякував Вікторії Михайлівні за цікавий, змістовно проведений урок. У заході брали участь голова міської організації Профспілки В.П. Чепурченко, директор ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Дата: 14.02.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

11 лютого 2013 року в рамках святкування Всесвітнього дня соціальної справедливості голова міської організації Профспілки Чепурченко Валентин Павлович відвідав тематичні виховні години БЗШ І-ІІІ ступенів № 6: у 10-А класі на тему гендерної рівності «Гідна праці – право чи обов’язок», класний керівник Ренкас Віра Гордіївна. В заходах взяв участь директор школи Слободенюк Микола Тимофійович.
     Присутні відзначили високий рівень підготовки та інформативність підготовленого матеріалу. Учні зробили правильні висновки, що свідчить про їх високу культуру та сформовані морально-етичні цінності.

... Читати далі »
Переглядів: 660 | Дата: 14.02.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

«  Лютий 2013  »