П`ятниця, 29.03.2024, 07:49

Головна » 2014 » Червень » 10

Як уже повідомлялося, цими днями у Женеві проходить 103-а сесія вищого керівного форуму Міжнародної організації праці (МОП) – Міжнародної конференції праці (МКП).

У ній беруть участь майже 4 тисячі делегатів від трудящих, роботодавців та урядів, а також офіційна тристороння делегація України, до складу якої входять представники Уряду, організацій роботодавців та профспілок.

У цьому році президентом 103-ї сесії Міжнародної конференції праці був обраний Даніель Фунес де Ріоха, делегат від роботодавців Аргентини

Від трудящих усього світу на відкритті Конференції виступив Голова Групи трудящих Люк Кортебек.

Перед делегатами Конференції виступив в.о. Голови ФПУ Григорій Осовий.

... Читати далі »

Переглядів: 347 | Дата: 10.06.2014 | Рейтинг: 0.0/0

З 28 травня до 12 червня 2014 року у Женеві триває 103-я сесія Міжнародної конференції праці. У ній беруть участь майже 4 тисячі делегатів від трьох сторін – працівників, роботодавців та урядів – 185 країн-членів МОТ.

На Міжнародній конференції праці, яка проводиться щорічно в Женеві, представники урядів, роботодавців і профспілок з усього світу обговорюють ключові питання сфери праці, такі як зайнятість молоді чи гідні умови праці, та встановлюють мінімальні стандарти прав робітників. Крім цього, ще однією важливою функцією МОП є розгляд найбільш серйозних випадків порушення прав працівників та профспілок.

Міжнародна організація праці є найстарішою міжнародною організацією з-поміж тих, які сьогодні діють, ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Дата: 10.06.2014 | Рейтинг: 0.0/0

«  Червень 2014  »