Четвер, 25.04.2024, 09:08

Головна » 2015 » Вересень » 15

Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні спрямовано звернення на адресу Голови Верховної Ради України та керівників депутатських фракцій Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду і прийняття низки законопроектів, які сприятимуть посиленню дієвого захисту громадян в умовах різкого зростання тарифів і цін, зниженню соціальної напруги в українському суспільстві.

... Читати далі »

Переглядів: 347 | Дата: 15.09.2015 | Рейтинг: 0.0/0

25 років тому – 14 вересня 1990 року – на установчому з'їзді була створена Профспілка працівників освіти і науки України – молодої незалежної держави.

З'їзд обрав Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України, який став правонаступником Українського республіканського комітету Профспілки працівників народної освіти і науки.

Після проголошення незалежності України Профспілка працівників освіти і науки докорінно змінила модель своєї діяльності – й до сьогодні здійснює представництво і захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів своїх членів, має високий рейтинг в органах законодавчої та ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Дата: 15.09.2015 | Рейтинг: 0.0/0

12 вересня на площі перед виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради відбулася церемонія урочистого відкриття свята.
  Міський голова В.Савчук привітав жителів та гостей міста з 983-ою річницею з дня заснування Білої Церкви. Наголосив, що м.Біла Церква - древнє і, в той же час, молоде місто. За свою майже тисячолітню історію місто неодноразово ставало ареною визначних подій, має багату історичну та культурну спадщину, пам’ятає імена багатьох відомих осіб.
Міський голова ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Дата: 15.09.2015 | Рейтинг: 0.0/0

«  Вересень 2015  »