Середа, 17.04.2024, 02:21

Головна » 2018 » Квітень » 26 » ІV Міський конкурс молодих учителів "Педагогічний дебют-2018"
ІV Міський конкурс молодих учителів "Педагогічний дебют-2018"

25 квітня на базі Гімназії № 2, яка гостинно запросила до себе освітянську громаду, відбулося справжнє свято – фінал ІV Міського конкурсу молодих учителів"Педагогічний дебют".

Цього року участь у фаховому конкурсі взяли дванадцять молодих педагогів загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів міста: Пилюта Марина Миколаївна – учитель французької мови БЗШ І-ІІІ ступенів № 4, Руденко Тетяна Олегівна – учитель англійської та французької мов БЗШ І-ІІІ ступенів № 17, Ковмір Наталія Олександрівна – учитель інформатики БЗШ № 20, Ткачук Василь Вікторович – учитель географії БЗШ № 5, Чугунова Тетяна Романівна – учитель інформатики БЗШ І-ІІІ ступенів № 3 ім. Т.Шевченка, Безносікова Ольга Володимирівна – учитель англійської мови БЗШ № 3 ім. Т.Шевченка, Праведна Аліна Валентинівна – учитель початкових класів – учитель англійської мови в початкових класах БЗШ І-ІІІ № 7 ім. генерал-полковника Геннадія Воробйова, Микитенко Анастасія Ігорівна – учитель інформатики БСПМШ І-ІІІ ступенів № 16 ім. Кириленка, Андрєєв Денис Геннадійович – учитель інформатики БНВО "ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 - ДЮСОК", Курсеітова Ганна Сергіївна – учитель української мови та літератури БЗШ № 5, Піщак Дарина Вікторівна – учитель української мови та літератури Білоцерківського колегіуму, Загородня Ярослава Олексіївна – учитель історії БЗШ І-ІІІ ступенів № 6.

На першому етапі конкурсу, що тривав з 1 по 10 квітня, на розгляд професійного журі, до складу якого входили спеціалісти управління освіти і науки, центру практичної психології, методисти НМЦ, вчителі-професіонали, конкурсанти подали свої педагогічні проекти та розробки заходів.

Другим етапом (з 10 по 13 квітня) стали конкурсні уроки молодих колег, під час яких вони намагалися показати усю свою педагогічну майстерність.

За підсумками двох етапів професійне журі обрало учасників фіналу, який відбувся 25 квітня.

Шість фіналістів боролися за звання переможця. Цього дня вони ділилися власними ідеями, знахідками, досягненнями у конкурсі "Моя ініціатива в освіті". Глядачі були вражені обізнаністю, грамотністю, методичним рівнем підготовки молодих колег, сучасністю та свіжістю поглядів на процес навчання.

Надзвичайним виявився конкурс "Моє хобі", який дав змогу глядачам побачити, якими цікавими, багатогранними, талановитими людьми є наші педагоги. Усі звернули увагу на величезну підготовку, труд, підтримку колег. Емоції вирували за край... Сльози, сміх, захоплення, радість, трепет, здивування... Байдужих у залі не залишилося.

Третім завданням було вирішення педагогічних ситуацій.

Професійному журі було складно визначитись із єдиним переможцем, адже переважна більшість фіналістів доклали максимум зусиль, щоб вразити глядача, показати свою майстерність, творчість.

Із урахуванням усіх критеріїв та балів попередніх етапів рішення було прийнято – і переможцем ІV Міського конкурсу "Педагогічний дебют" стала вчитель французької мови Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Пилюта Марина Миколаївна.

Лауреати конкурсу Курсеітова Ганна Сергіївна, Загородня Ярослава Олексіївна, Андрєєв Денис Геннадійович, Чугунова Тетяна Романівна, Піщак Дарина Вікторівна були нагороджені дипломами управління освіти і науки та цінними призами.

Під час церемонії нагородження очільник освітян міста Юрій Федорович Петрикзазначив, що всі учасники є переможцями, бо вони обрали свою справу, знайшли своє покликання і працюють творчо, сучасно, а головне – люблять дітей і професію. Начальник управління освіти і науки подякував учасникам конкурсу за участь, активну життєву позицію, сміливість, за те, що поділилися своїми здобутками і спонукали інших до творчого пошуку та постійного навчання.

Управління освіти і науки висловлює подяку адміністраціям та педагогам закладів освіти, які підтримували своїх молодих колег протягом конкурсу, адміністрації та педагогу-організатору Гімназії № 2, що гостинно відчинила свої двері.

Окрема подяка солісткам Народного вокального ансамблю "Співограй", зразковому танцювальному колективу "Суцвіття", Олені та Анні Семикоз, які прикрасили захід своїм талантом.

Слова вдячності заслуговують і ті, хто прийшов підтримати конкурсантів, а серед них були директори закладів освіти, заступники директора, колеги, друзі, учні, батьки.

Переглядів: 377 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Квітень 2018  »