БЦ Профспілка освіти
Четвер, 25.04.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2013 » Лютий » 18 » В центрі уваги – справедливість
В центрі уваги – справедливість
15:39
      20 лютого Україна відзначатиме, як і все прогресивне людство, День соціальної справедливості.
     У рамках масових заходів, присвячених Дню соціальної справедливості у гімназії № 2 відбувся «круглий стіл» «Соціальна справедливість – для всіх і кожного», в якому брали участь керівники закладів освіти міста, голови профспілкових комітетів, соціальні педагоги, бібліотекарі, лідери учнівського самоврядування.
     Відкриваючи «круглий стіл» начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик наголосив, що саме від кола цих осіб залежить соціальна справедливість і стабільність у кожному навчальному закладі, бо саме у співпраці роботодавця, тобто, адміністратора і профспілкового комітету залежить дуже багато від якості вирішення цих питань. Це стосується нас з вами, нашої роботи, безпосередньо у школі, у педагогічному колективі – рівний розподіл навантаження, а не через якісь привилегії, ми тут маємо говорити про однакові підходи до складання розкладу, ми маємо говорити про однакову оплату праці за однакову роботу, якщо однаковий стаж, категорійність і т.д. Ми повинні говорити про однакові умови праці для наших працівників, а також про однакове відношення і увагу до учнів, незалежно від того як вони навчаються і хто має які розумові здібності.
     Згідно з програмою «круглого столу» засідання почалось з теоретичної частини, яку озвучили Алла Павленко – голова профспілкового комітету БЗШ І-ІІІ ступенів № 15 «Ідея соціальної справедливості», Людмила Цибровська – соціальний педагог БЗШ І-ІІІ ступенів № 4 «Поняття соціальної справедливості», учениця БЗШ І-ІІІ ступенів № 6 Варвара Фурсенко своїм виступом вразила присутніх розумінням понять соціальної справедливості.
     Голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки Валентин Чепурченко акцентував увагу на тому, що оплата праці педагогічних працівників в Україні несправедливо нижча ніж в розвинутих країнах. Валентин Павлович подякував вчителям за проведення профспілкових уроків та уроків соціальної справедливості в БЗШ № 5 – Вікторії Поліщук, № 6 – Вірі Ренкас, БСПМШ № 16 – Наталії Лузько, Людмилі Білецькій. Під час «круглого столу» відбувся обмін думками і досвідом щодо інноваційних підходів у вирішеннях актуальних питань.
 
 

 

 

Переглядів: 525 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz