БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 26.04.2024, 01:47
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2014 » Червень » 3 » «Живеться в мирі і добрі Білоцерківській дітворі»
«Живеться в мирі і добрі Білоцерківській дітворі»
11:19

Таку поетичну назву мало традиційне, щорічне міське свято для юних білоцерківців з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. Організатори свята – управління освіти і науки Білоцерківської міської ради і Центр творчості дітей та юнацтва «Соняшник».

Близько чотирьохсот школярів взяли участь у веселому, барвистому мистецькому дійстві. А розпочав свято  заступник міського голови Микола Анатолійович Антонюк, який не лише за своїми посадовими обов’язками, а й за велінням серця неухильно дбає про долю дітвори Білої Церкви. Після щирого вітання на адресу своїх маленьких земляків Микола Анатолійович вручив стипендії міського голови талановитим вихованцям шкіл мистецтв Білої Церкви.

Естафету вітань і нагороджень продовжив начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик. Найголовніша турбота очільника освітян Білої Церкви - це створення належних умов для навчання школярів міста, розквіту їхніх талантів. Юрій Федорович нагородив грамотами «Жар-Птиця творчості» 63 гуртки загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, які брали участь у традиційному міському фестивалі шкільних гуртків і представили широку палітру творчих досягнень учнів у художньо-естетичному, науково-технічному та еколого-натуралістичному напрямах.

На свято до білоцерківської дітвори завітала директор Центру творчості дітей та юнацтва Київщини Тамара Василівна Нестерук, яка вручила нагороди переможцям та призерам обласних і Всеукраїнських мистецьких конкурсів і виставок, відзначивши щорічні вагомі досягнення юних талантів міста над Россю у творчій та інтелектуальній діяльності.

У святковому гала-концерті художніх колективів і окремих виконавців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів свої творчі здобутки гідно представили духовий оркестр та ансамбль барабанщиць БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня», хореографічні колективи «Колорит» БЗШ№15,  «Формула танцю» БЗШ№5,  «Чайка» БЗШ №3, «Олександрія» БСШ №1, народний вокальний ансамбль «Співограй» та зразковий ляльковий театр «Фантазія» Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник».

Висока виконавська майстерність та розмаїття оригінальних костюмів зумовили захоплені оплески глядачів учасникам вокального ансамблю  «Оріяна» БЗШ№11, юним співакам Даніелі Ямпольській, Данилу Прокопенку, Юлії Макаренко, Іванні Полтавець, Анні Кобелєвій.

З власною поезією «Дитячі мрії» виступила на святі вихованка зразкової літературної студії «Первоцвіт» Марія  Гаркуша – Омельченко. Емоційно, піднесено продекламувала вірш «Найрідніше місце на землі» вихованка студії Владислава Ткаченко.

Щоб свято дитинства було справді цікавим, динамічним, різнобарвним, доклали багато творчих зусиль та акторської майстерності ведучі свята Вікторія Гутник, Святослав Петришин, Даніела Ямпольська, Анастасія Гутник  - вихованці Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник».

Переглядів: 407 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz