Четвер, 25.04.2024, 23:32

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Зустріч начальника управління освіти і науки з ветеранами освітянської праці
Зустріч начальника управління освіти і науки з ветеранами освітянської праці

Напередодні Міжнародного дня громадян похилого віку в приміщенні Білоцерківського колегіуму відбулася зустріч начальника управління освіти і науки Юрія Федоровича Петрика з ветеранами освітянської праці за участю голови профспілки працівників освіти і науки м. Біла Церква Валентина Павловича Чепурченка.

В атмосфері довіри та взаєморозуміння пройшла щира бесіда з досвідченими педагогами. Обговорювалися питання та проблеми сучасної освіти, ветерани змогли отримати вичерпні відповіді на запитання, які їх турбують сьогодні.

До виступів долучилася директор Білоцерківського колегіуму Галина Миколаївна Склярова.

Учні колегіуму, які гостинно зустріли поважну громаду, підготували концертну програму для гостей та солодкий стіл. Під час заходу звучали пісні, вірші, слова вдячності за нелегку працю, внесок у розвиток освіти міста. Щирими та приємними були привітання до Дня вчителя.

Переглядів: 426 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
«  Вересень 2015  »