Четвер, 25.04.2024, 10:34

День соціальної справедливості [1]
Всесвітній День соціальної справедливості
Головна » Статті » Консультації

Розподіл педагогічного навантаження на новий навчальний рік

НОРМАТИВНІ   ДОКУМЕНТИ

&   Кодекс законів про працю України від 10 грудня 1971 р. (із змінами і доповненнями).

&   Закон України «Про колективні договори і угоди» від 1 липня 1993 р. 3356-ХІІ           (із змінами і доповненнями).

&   Закон України «Про загальну середню освіту» від 13 травня 1999 р. 651-XIV            (із змінами і доповненнями).

&   Закон України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» від 15 вересня 1999 р. 1045-ХІУ (із змінами і доповненнями).

&   Закон України «Про дошкільну освіту» від 11 липня 2001 р. 2628-ІІІ (із змінами            і допов­неннями).

&   Наказ Міністерства освіти України «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти» від 15 квітня 1993 р. 102 (із змінами і доповненнями).

&   Наказ Міністерства освіти України «Про Типові правила внутрішнього трудового розпоряд­ку для працівників навчально-виховних закладів» від 20 грудня 1993 р. 455 (із змінами і доповненнями).

&   Наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження нормативів наповнюваності груп дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) компенсуючого типу, класів спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів), груп подовженого дня і виховних груп загальноос­вітніх навчальних закладів усіх типів та Порядку поділу класів на групи при вивченні окре­мих предметів у загальноосвітніх навчальних закладах» від 20 лютого 2002 р. 128 (із змі­нами і доповненнями).

&   Наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про індивідуаль­ну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах» від 20 грудня 2002 р. 732 (із змінами і доповненнями).

&   Наказ Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Положення про індивіду­альну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах» від 19 травня 2008 р. 432.

&   Лист Міністерства освіти і науки України від 19 червня 2001 р. 1/9-234.

&   Лист Міністерства освіти і науки України «Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2009/2010 навчальний рік» від 20 лютого 2009 р. 1 /9-120.

Категорія: Консультації | Додав: admin (27.04.2009)
Переглядів: 1922 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0 |