БЦ Профспілка освіти
П`ятниця, 29.03.2024, 08:24
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 234
Головна » 2015 » Грудень » 03

Задля досягнення цілей розбудови стабільної та успішної економіки, забезпечення громадян робочими місцями з достойним рівнем доходу, соціальні партнери – сторони профспілок та роботодавців України - вирішили об'єднати свої зусилля навколо спільного завдання – реалізації Плану модернізації, який був розроблений у тісній співпраці Агентства модернізації України, міжнародних та вітчизняних експертів, науковців та соціальних партнерів – організацій роботодавців і профспілок. Про це говориться в Меморандумі, що було підписано 2 грудня під час з’їзду Федерації роботодавців України. Свої підписи під документом поставили Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий та перший заступник Голови СПО сторони роботодавців, заступник Голови Ради Фе ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

Понад сімсот профспілкових активістів, голів первинних профспілкових організацій, які представляють трудові колективи усіх галузей, прибули в столицю України на Всеукраїнські збори, щоб провести відвертий соціальний діалог із владою про актуальні питання та гострі проблеми життя людини праці, неефективність реформ, стан економіки країни та окреслити свої подальші кроки. 

Основне питання зборів – завдання Федерації профспілок України щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок в умовах реформ і європейської інтеграції, а також визначення тактики дій на сучасному етапі та перспектив модернізації профспілкової діяльності.

Для участі у заході були запрошені Президент України, Прем’єр-міністр України, керівники галузевих міністерств та відомств, проте на відкриту розмову прийшли від сторони влади лише засту ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

30 листопада у Києві у Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок «Жовтневий палац» проходять Всеукраїнські збори голів первинних профспілкових організацій. 

На цей захід з усієї України прибули понад 700 учасників - голів первинок, які представляють великі промислові підприємства провідних галузей вітчизняної економіки.
Основне питання зборів – завдання Федерації профспілок України щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок в умовах реформ і європейської інтеграції, а також визначення тактики дій профспілок на сучасному етапі та перспектив модернізації профспілкової діяльності.
Звертаючись до учасників Зборів, Голова ФПУ Григорій Осовий наголосив, що таким широким профспілковим загалом лідерів перв ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

Законопроект "Про освіту" направлений на доопрацювання Міністерству освіти і науки. Відповідне рішення було ухвалено парламентським Комітетом з питань науки і освіти за підсумками розширеного засідання комітету, в якому взяли участь представники міністерства, освітнього середовища та громадськості.

За словами голови Комітету Лілії Гриневич, у законопроекті необхідно знайти баланс між різними точками зору.

"Зрозуміло, що різні групи мають різні інтереси. Ми їх маємо підпорядкувати одному інтересу – зростанню якості освіти української дитини, забезпечивши при цьому належний рівень її здоров’я", - зазначила Гриневич.

Вона також запропонувала Міністерству освіти і науки сприяння в роботі робочої групи.

"Ми направляємо законопроект на доопрацювання і сподіваємось отримати його у добре змі ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

На розгляді у Верховній Раді України знаходиться законопроект «Про освіту», зареєстрований 19 листопада 2015 року за № 3491, поданий Кабінетом Міністрів України. 

Профспілка працівників освіти і науки України відзначає, що законопроект подано на розгляд парламентарів із порушенням Регламенту Кабінету Міністрів України, без погодження з всеукраїнськими профспілками та їх об'єднаннями. Він не був наданий на розгляд ні Профспілці працівників освіти і науки України, яка представляє понад 1,7 мільйона освітян, студентів й ветеранів педагогічної праці, ні Спільному представницькому органу об’єднань профспілок. А пропозиції та застереження, які подавалися до парламентського Комітету з питань науки і освіти та Міністерства освіти і науки України Профспілкою та її територіальними організаціями, не були враховані у жодному із доопрацьованих варіантів. 

... Читати далі »

Переглядів: 397 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

«Україна – єдина країна» - засвідчив дружній візит делегації освітян Попаснянського району Луганської області.

24-26 листопада 2015 року управлінці, методисти, керівники навчальних закладів найбільшого з районів Луганщини в рамках реалізації положень меморандуму про парт­нерство та спів­працю, укладеного між управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради та відділом освіти Попас­ня­н­сь­кої ра­йонної дер­жавної адміністрації, відвідали низку навчальних закладів Білої Церкви.

Перший день візиту запам’ятався гостям ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Дата: 03.12.2015 | Рейтинг: 0.0/0

Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
БЦ Профспілка освіти © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz